Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@18:36:45 GMT

تغییر جنسیت جنین با تغذیه باوری نادرست است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۵۸۷۶

تغییر جنسیت جنین با تغذیه باوری نادرست است

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، به نقلاز پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی ابن سینا، دکتر «مریم رفعتی» در خصوص تعیین جنسیت فرزندان در یک بارداری طبیعی، گفت: در انسان ها، نوع کروموزوم ها تعیین کننده جنسیت هستند؛ هر سلول انسان 46 کروموزوم دارد که از این میان 44 سلول، غیر جنسی هستند و هیچ نقشی در تعیین جنسیت ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«کروموزوم‌ های جنسی انسان یعنی X و Y تعیین کننده جنسیت انسانها هستند که اگر هر دو کروموزوم یک سلول X باشد دختر و اگر XY باشد، جنسیت پسر است.»
وی درباره هدف از به کارگیری تکنیک های مختلف برای تشخیص جنسیت قبل از لانه گزینی اظهار داشت: با این کار نه تنها تعیین جنسیت بلکه می خواهیم جنسیت را نیز در کنار سلامت جنین بررسی کنیم.
عضو هیات علمی پژوهشگاه و تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا به خانواده‌ها توصیه کرد که موضوع تعیین جنسیت را به همراه سلامت جنین مد نظر داشته باشند.
رفعتی در خصوص میزان موفقیت روش های ژنتیکی تعیین جنسیت، تشریح کرد: ما با در دسترس قرار گرفتن تکنیک های ژنومیک، همچون تکنیک NGS یا نسل جدید تعیین توالی، می توانیم همه کروموزوم ها را در یک نوبت آزمایش کنیم که این فرصت برای ما فراهم می شود که نه تنها کروموزوم X و Y بلکه سایر کروموزوم ها را نیز تست کنیم.
وی ادامه داد: با استفاده از روش های ژنتیکی تعیین جنسیت، درصد عمده‌ای از جنین هایی که مشکل کروموزومی دارند، حذف می‌شوند و تا دو برابر، احتمال موفقیت افزایش می یابد.

** تغییر جنسیت جنین با تغذیه باوری نادرست است
دکتر «محمدرضا صادقی» جنین شناس و رییس پژوهشگاه و مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا نیز در این باره اظهار داشت: اگر به جامعه نگاه کنیم شاهد آن خواهیم بود که میزان اختلاف جمعیت دختر و پسر کمتر از یک درصد بوده و این به این معنا است که در نظام هستی این تعادل وجود دارد.
به گفته وی، ارائه خدمات تعیین جنسیت گاهی ممکن است از بروز مشکلات بعدی در میان زوجین، همچون فرزندانی با نقایص ژنتیکی وابسته به جنس جلوگیری کند.
صادقی در خصوص امکان تغییر جنسیت در طول بارداری گفت: بلافاصله پس از لقاح بعد از آنکه یک اسپرم باعث باروری تخمک شده و جنین نیز تشکیل می شود، جنسیت جنین تعیین شده و دیگر امکان تغییر جنسیت وجود ندارد. به همین علت آنچه گفته می شود با تغییر سبک تغذیه و زندگی می توان جنسیت جنین را تغییر داد، باوری غلط و نادرست است.
رییس پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن سینا، در خصوص چگونگی تشخیص جنسیت جنین در این مرکز تصریح کرد: اکنون امکان تشخیص جنسیت جنین از طریق بررسی و نمونه برداری خون مادر و بررسی DNA جنین، بلافاصله پس از تشکیل جفت وجود دارد. به عبارت دیگر، چندین ماه قبل از تشخیص جنسیت از طریق سونوگرافی، جنسیت قابل تشخیص است.
وی خاطرنشان کرد: به رغم وجود امکانات و ارائه خدمت انتخاب جنسیت جنین در مرکز درمان ناباروری ابن سینا، تلاش تیم درمان در اولین برخورد با زوجین و تشریح مسیر پیش رو برای آنان این هست که زوجین را از انجام این عمل منع کرده و بدین وسیله اجازه دهیم طبیعت و نظام خلقت کار خود را بدون هیچگونه دستکاری انجام دهد.

انتهای پیام/

169 / 279 تغییر جنسیت باروی تغذیه اسپرم تخمک

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تغییر جنسیت باروی تغذیه اسپرم تخمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • رابرت دنیرو حمایتش از صهیونیست‌ها را تکذیب کرد
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • تکذیب حمایت رابرت دنیرو از اسرائیل
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • رسم نادرست تیراندازی در عروسی پرواز‌های یک استان را لغو کرد!
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟