Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@21:07:35 GMT

آزمایش تعیین جنسیت با جوش شیرین چیست؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۸۵۷۸

آزمایش تعیین جنسیت با جوش شیرین چیست؟

 اما تست تعیین جنسیت جنین با جوش شیرین یک افسانه قدیمی برای تعیین جنسیت است. باور‌های سنتی مختلفی در مورد چگونگی تشخیص جنسیت جنین قبل از تولد وجود دارد. آزمون تعیین جنسیت جنین با جوش شیرین یک روش آسان و مقرون به صرفه است، اما آیا این روش موثر است؟


مردم ممکن است به نتایج این آزمایش تکیه نکنند، اما امتحان این روش ضرر ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با این حال، دیگر راه‌های دیگر قابل اعتماد برای تعیین جنسیت جنین وجود دارد.


آزمایش تعیین جنسیت با جوش شیرین چیست؟

آزمایش تعیین جنسیت جوش شیرین یک روش خانگی است که از ادرار زن باردار همراه با جوش شیرین برای تعیین جنسیت جنین استفاده می‌کند. آزمایش تعیین جنسیت جوش شیرین در واقع به دنبال تعیین جنسیت جنین است. جنسیت به آرایش ژنتیکی و بیولوژیکی جنین اشاره دارد، در حالی که جنسیت به تفاوت‌های اجتماعی و فرهنگی که در طول زمان توسعه می‌یابد، اشاره دارد.


پشت آزمایش علت علمی وجود دارد. جوش شیرین با اسید‌ها واکنش می‌دهد، باعث می‌شود برخی اسید‌ها به جوش بیایند و حباب تشکیل شود. نظریه پشت تست این است که اسیدیته یا PH ادرار زن باردار بر اساس جنسیت نوزادش تغییر خواهد کرد (تشخیص جنسیت جنین از ظاهر مادر).


با این حال، هیچ اثباتی وجود ندارد که جنسیت جنین ناشی از تاثیر pH بر روی ادرار زن است. همچنین بسیاری از عوامل شناخته شده دیگر می‌توانند ادرار زن را بیشتر یا کمتر اسیدی کنند.

آیا نتایج تعیین جنسیت با جوش شیرین دقیق هستند؟

متاسفانه، نتایج آزمون تعیین جنسیت جوش شیرین فقط در نیمی از مواقع دقیق است. بسیاری از عوامل دیگر می‌توانند pH ادرار زن را تحت تاثیر قرار دهند، از جمله:

- رژیم غذایی

- سطح هیدراتاسیون

- عفونت‌های دستگاه ادراری

- سنگ کلیه

از آنجایی که بسیاری از متغیر‌ها بر میزان pH ادرار تأثیر می‌گذارند، اگر در یک روز چند بار آزمایش انجام دهید ممکن است نتایج متفاوت مشاهده کنید.

روش‌های قابل اطمینان تعیین جنسیت

برای خانم‌های بارداری که می‌خواهند قبل از تولد جنسیت جنین را بدانند، روش‌های با اطمینان بیشتر از جوش شیرین ذکر شده است. برخی از روش‌های دقیق برای تعیین جنسیت جنین عبارتند از:

- سونوگرافی

- آزمایش خون نیفتی

- آمنیوسنتز

- نمونه برداری ویروس کوریونی (CVS)

چگونه انجام تست با جوش شیرین؟

یک تست ادرار است که قدیما در خانه برای تشخیص جنسیت جنین استفاده می‌کردند.

شما موارد زیر را داشته باشید:

- ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین

- ادرار

- یک لیوان تمیز

ادرار را با جوش شیرین مخلوط کنید و ببینید چه اتفاقی می‌افتد. اگر در ادرار حباب گازی بصورت فش فش و با صدا مانند نوشابه گازدار ایجاد شد به گفته قدیما جنین شما پسر است و اگر اتفاق خاصی نیافتاد جنین شما دختر است.


آیا واقعا این تست درست است؟

ممکن است بدلیل تغییرات هورمونی بدن، محتوای اسیدی بودن بدن نیز تغییر می‌کند، اما هیچ گونه سند علمی برای اثبات آن وجود ندارد. تنها بر اساس گفته حرف قدیمی‌ها انجام میشود. ممکن است نتیجه درست و یا غلط باشد.       منبع:زندگی آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تعیین جنسیت بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۸۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بدن شما چند سال دارند؟

دیجیاتو نوشت: پژوهشگران در پژوهشی به این نتیجه رسیده‌اند که ترکیب آزمایش خون با هوش مصنوعی برای تعیین سن زیستی اعضای بدن می‌تواند به پیش‌بینی بیماری‌هایی مانند آلزایمر کمک کند.

پژوهشگران آمریکایی در یک مطالعه دریافتند افرادی که اعضای آن‌ها سریع‌تر از باقی بدن‌شان پیر می‌شود، ریسک بالایی برای توسعه بیماری در آن عضو در عرض ۱۵ سال دارند.

این پژوهشگران با استفاده از یادگیری ماشینی به بررسی سطح پروتئین‌های خون انسان پرداختند. آن‌ها روی ۱۱ عضو یا بافت بدن متمرکز شدند: مغز، قلب، ریه، کلیه، کبد، پانکراس، روده، سیستم ایمنی، عضلات، چربی و عروق.

تیم پژوهشی برای تمرین‌دادن الگوریتم هوش مصنوعی سطح تقریباً ۵٬۰۰۰ پروتئین را در خون ۱٬۳۹۸ بیمار سالم یک مؤسسه پژوهشی آلزایمر بررسی کردند. این افراد از ۲۰ تا ۹۰ سال سن داشتند، اما غالباً در سنین میانی تا پیری بودند.

پژوهشگران پروتئین‌هایی را که ژن‌های آن‌ها در یک عضو چهار برابر فعال‌تر از اعضای دیگر بود، مشخص کردند. آن‌ها به این ترتیب ۸۵۸ پروتئین مخصوص عضوها پیدا کردند و الگوریتم خود را طوری آموزش دادند که سن فرد را براساس آن‌ها تخمین بزند.

با این روش، آن‌ها آزمایش خونی توسعه دادند که سن زیستی یک عضو را در یک فرد ظاهراً سالم تخمین می‌زند. این سن نشان می‌دهد که ریسک بیماری در عضو مرتبط چقدر است.

پژوهشگران الگوریتم هوش مصنوعی خود را روی آزمایش خون ۵٬۶۷۶ نفر استفاده کردند. تقریباً ۲۰ درصد از این افراد پیری بسیار شدیدی در یک عضو و ۱٫۷ درصد پیری در چند عضو داشتند. پژوهشگران می‌گویند پیری سریع یک عضو می‌تواند ریسک مرگ را ۲۰ تا ۵۰ درصد افزایش دهد.

تشخیص بیماری‌های زوال عقل در مراحل آغازین می‌تواند کارایی روش‌های درمانی را بسیار بالا ببرد.

ارتباط سن اعضای بدن و ریسک ابتلا به بیماری

طبق یافته‌های این مطالعه، در بیمارانی که دچار پیری زودرس قلب بودند، احتمال توسعه نارسایی قلبی ۲۵۰ درصد بیشتر بود. از طرف دیگر، پیری سریع مغز و عروق می‌توانست نشانه‌ای از پیشرفت بیماری آلزایمر باشد. قدرت این پیش‌بینی از بهترین نشانگرهای زیستی مبتنی بر خون موجود بهتر بود.

بیماری‌هایی که زوال عقل ایجاد می‌کنند، مانند آلزایمر، می‌توانند دهه‌ها پیش از ظهور اولین نشانه‌ها، در مغز آغاز شوند. بسیاری از درمان‌های جدید تنها در مراحل ابتدایی بیماری آلزایمر کارآمد هستند. درنتیجه، روش‌هایی ساده که بتوان با استفاده از آن‌ها بیماری‌ها را در مراحل اولیه توسعه تشخیص داد، اهمیت بالایی دارند.

به این ترتیب، نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که بررسی آزمایش خون با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی پنجره‌ای برای پی‌بردن به اتفاقات درون بدن ایجاد می‌کند.

قدم بعدی پژوهشگران این است که آزمایش خون خود را روی ۵۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ نفر دیگر بررسی کنند. تکرار این نتایج می‌تواند ثابت کند که نظارت بر سلامت اعضای ظاهراً سالم به‌صورت تکی می‌تواند راهی مطمئن برای شناسایی اعضای دچار پیری زودرس باشد. شاید حتی بتوان افراد را پیش از بیمارشدن درمان کرد.

دیگر خبرها

  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • (ویدئو) بچگانه صحبت کردن شیرین «نون خ»
  • امسال رویکرد متفاوتی به اندیشه ورزان جوانی جمعیت داریم
  • تالاب پرآب شیرین سو
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود