Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@23:29:11 GMT

رژیم غذایی در جنسیت نوزاد تاثیر دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۶۱۶۶

شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه با اشاره به تاثیر رژیم غذایی در تعیین جنسیت جنین، گفت: در سال های اخیر استفاده از روش های مختلف جهت تعیین جنسیت قبل از بارداری افزایش یافته که در برخی مواقع زوجین بدون توجه به عوارض آن اقدام به چنین کاری می کند.

اخبار اجتماعی- وی با بیان اینکه اقدام به تعیین جنسیت با روش های مختلف و به صورت احتمالی انجام می شود، افزود: در حالت طبیعی تعادل بین تولد دختر و پسر با اختلاف اندکی برقرار است از این رو دستکاری در این تعادل به صلاح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اولیایی با تاکید بر اینکه دستکاری در تعادل مذکور باعث نقایض ژنتیکی و باعث بروز اختلال های بسیاری می شود، تصریح کرد: در حال حاضر روش های مختلفی اعم از لقاح مصنوعی، تنظیم زمان تخمک گذاری و آمیزش و همچنین تغییر رژیم غذایی برای تعیین جنسیت جنین پیش از بارداری در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در همه روش های ذکر شده عدم قطعیت در نتیجه دلخواه باید مدنظر زوجین قرار بگیرد، گفت: این روش ها هیچ کدام قطعی نیست و همه بر اساس احتمالات است.

تعیین احتمالی جنسیت با رژیم غذایی یونیک 


این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه نقش تغذیه در تعیین جنسیت جنین به مطالعه ای که در سال 1933 بر روی برخی کرم های دریایی و قورباغه انجام شد بر می گردد، افزود: یکی از این روش ها تنظیم رژیم غذایی بر پایه یون ها است که رژیم غذایی یونیک نام دارد، در این روش از غلظت و نسبت بین یون های سدیم، پتاسیم، منیزیم و کلسیم استفاده می شود.


وی ادامه داد: بر پایه این رژیم اگر مواد غذایی مصرفی و رژیم مادر از دو تا سه ماه قبل از بارداری غنی از سدیم و پتاسیم بوده و فقیر از کلسیم و منیزیم باشد احتمال تولد نوزاد پسر بیشتر خواهد شد در واقع طبق این تئوری رژیم غذایی موجب تغییر تمایل غشای تخمک می شود.


اولیایی با تاکید بر اینکه اگر بر عکس روش فوق رژیم غذایی غنی از کلسیم و منیزیم باشد احتمال دختر دار شدن بیشتر می شود، گفت: در این نوع رژیم های غذایی نیاز به حذف برخی از غذاها وجود دارد که این خود مشکلاتی را برای مادر ایجاد می کند.

فقر کلسیم در رژیم غذایی پسرزایی را افزایش می دهد


وی با بیان اینکه مادرانی که خواهان داشتن نوزاد پسر هستند باید کلسیم را در رژیم غذایی خود حذف کنند، تصریح کرد: این نوع رژیم ها برای مادران آسیب زا است زیرا می تواند باعث بروز نارسایی های قلبی شده و همچنین به علت مصرف بالای غذاهای شور به افزایش فشار خون مادر منجر شود.


اولیایی گفت: استفاده از رژیم دختر دار شدن برای کسانی که نارسایی های کلیوی و اختلالات عصبی و افزایش کلسیم خون دارند ممنوع است.

وی با بیان اینکه برای تعیین جنسیت  جنین روش دیگر مبتنی بر رژیم غذایی نیز وجود دارد، افزود: در این روش بر اساس کالری و انرژی وارد شده بر بدن تعیین جنسیت جنین رخ می دهد البته باز هم بر اساس افزایش احتمالات است.


اولیایی ادامه داد: در رژیم های پرکالری احتمال پسر دار شدن و در رژیم های کم کالری احتمال دختردار شدن بیشتر می شود.


وی با بیان اینکه عوامل بسیاری در تعیین جنسیت جنین موثر است، گفت: فصل بارداری، سن مادر، استرس های محیطی، مصرف کافئین و غیره نیز می تواند در جنسیت جنین موثر باشد.


رژیم شناس و متخصص تغذیه یادآور شد: در پایان توصیه این است که در روند طبیعی بارداری دستکاری نشود تا سلامت مادر و جنین و همچنین ترکیب جنسیتی نسل آینده حفظ شود.


وی با بیان اینکه اگر در مواردی تعیین جنسیت با داشتن رژیم غذایی خاص انجام می شود باید تنظیم برنامه غذایی تحت نظر متخصصین تغذیه باشد تا عوارض آن به حداقل برسد، گفت: این روش ها هیچ کدام قطعیت نداشته، عوارض شناخته و ناشناخته بسیار دارند و عملا می توانند امکان تولد نوزاد سالم را از بین ببرند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رژیم غذایی مواد غذایی تعیین جنسیت استرس بارداری سلامت تغذیه جنسیت رژیم های غذایی نوزاد تعیین جنسیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • ۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • عاموس گلعاد: سنوار برای ما شروط تعیین می کند